Nieuws

Openingstijden gewijzigd

Komende zaterdag 8 juni van 10:00 tot 14:00 geopend. Vanwege Pinksterweekend zijn wij maandag gesloten. Kijk op de baxtegels facebook voor de actuele openingstijden.

Meer Lezen

Openingstijden gewijzigd

In verband met Hemelvaartsdag is de showroom donderdag 30 mei gesloten. Komende zaterdag 1 juni is de showroom geopend van 10:00 tot 13:00 uur.

Meer Lezen

Openingstijden gewijzigd

Komende zaterdag 18 mei is de showroom geopend van 10:00 tot 14:00 uur.

Meer Lezen

Openingstijden gewijzigd

Vanaf maandag 29 april tot vrijdag 3 mei gelden aangepaste openingstijden. Maandag t/m vrijdag 13:30 tot 17:00. Vrijdag gesloten.

Meer Lezen

Gewijzigde openingstijden

Vandaag 25 april is de showroom geopend vanaf 13:30 tot 17:00. Komende zaterdag 27 april is de showroom gesloten vanwege koningsdag.

Meer Lezen

Verbouwing van de nieuwe showroom

De verbouwing van ons nieuwe pand aan de Molier 4 (Sint-Nicolaasga) is in volle gang. Deze week zijn de raamkozijnen en het deurportaal geplaatst. Ook binnen wordt volop gewerkt aan de showroom opstellingen. Wij verwachten het nieuwe pand voor de bouwvak te kunnen openen.

Meer Lezen

Openingstijden gewijzigd

Bax Tegels en PVC vloeren is in verband met de feestdagen gesloten op maandag 24, dinsdag 25, woensdag 26, maandag 31 december en dinsdag 1 januari.

Meer Lezen

PVC Vloeren verkoop Lemmer

Bent u op zoek naar hoogwaardige PVC vloeren in Lemmer en omstreken? Dan bent u bij Baxtegels op het juiste adres. Bax Tegels is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van vloeren in heel Friesland. Wij leveren veel in Lemmer. PVC vloeren kunt u bekijken in onze showroom. Bax Tegels levert

Meer Lezen

PVC Vloeren en Vloerverwarming Heerenveen

Bent u op zoek naar PVC vloeren in Heerenveen of omstreken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bax Tegels PVC & Vloerverwarming heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van vloeren.  Zoekt u een mooie degelijke PVC vloer? Tevens kunnen wij uw vloerverwarming monteren. Kom dan gerust bij ons langs

Meer Lezen

Tegelhandel Grou | Tegels Grou

Zoekt u tegels in Grou? Bax Tegels is al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van vloer, wandtegels en vloerverwarming. Wij monteren dagelijks diverse soorten tegels inclusief vloerverwarming in Grou en omstreken. Heeft een deskundig advies nodig? Kom gerust naar onze showroom in Doniaga daar hebben wij een ruim assortiment wand en

Meer Lezen