Over Bax PVC & Vloerverwarming

Het ontstaan van Bax Tegels, PVC & Vloerverwarming ligt bij Hans Bax, ook wel bekend als pake Bax. Hans is in de 60e jaren eerst begonnen als metselaar en is hierna al snel overgaan op het tegelzetvakgebied. Binnen vele hardwerkende jaren heeft hij met behulp van vast werk jongens het bedrijf opgebouwd tot een deskundige en professionele onderneming op zowel het gebied van Tegels als PVC & Vloerverwarming. In (jaartal) heeft hij het bedrijf officieel overgedragen aan zijn zonen Guus & Hans Peter Bax, zij zorgen nu al enkele jaren met beide hun eigen specialiteiten dat de historie van het bedrijf succesvol maar vooral ook met veel plezier voor het vak wordt voorgezet!

We zijn al jaren een écht familiebedrijf!

Na vele jaren op de bouw is Guus nu vast te vinden op kantoor in de showroom. Vanuit hier zorgt hij dat het bedrijf goed blijft lopen. Bellen, mailtjes ontvangen en versturen en nog meer bellen is waar hij zich vooral mee bezighoudt. Ook ontvangt hij met veel aardigheid de klanten in de showroom! Hans Peter is altijd ‘n man van de bouw gebleven, met jarenlange ervaring plakt hij er zonder problemen meters aan tegelvloeren, wanden en PVC-vloeren in. Zijn bijnaam is dan ook Hans Meter! Janika Bax is de oudste dochter van Guus en is sinds het succesvol afronden van haar diploma aan de slag geraakt in het bedrijf.

Eerst als verkoper op de zaterdagen en tegenwoordig is ze ook doordeweeks op de showroom te vinden, zij heeft het vak goed afgekeken van haar leermeester en staat klaar om klanten te adviseren en informeren. Buiten de familieleden bestaat het team van Bax Tegels, PVC & Vloerverwarming ook uit een aantal stoere werkliederen. Velen van hen zijn door ons bedrijf zelf opgeleid en hebben dus alle fijne kneepjes van het vakgebied geleerd. Andere teamleden zijn handige ZZP’ers die ieder met hun specialismes worden ingezet ‘ voor Bax Tegels, PVC & Vloervewarming!’ of zodat we met z’n allen tot een zo mooi eindresultaat komen!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security