Meer dan 250 soorten tegels!

Wij bieden u een breed assortiment aan tegels voor aan de wand, op de vloer en op uw terras; maar liefst 250 soorten!
We laten ze graag aan u zien in onze showroom.

 

Tips voor het kiezen van tegels

Natuurlijk bent u bij ons altijd van harte welkom. Loop gerust binnen als u zich wilt oriënteren.
Komt u langs met als doel een gerichte keuze te maken? Dan geven we u vooraf twee tips mee.

  1. Bepaal uw stijl! Misschien weet u allang precies naar welke woonstijl u op zoek bent. Maar het kan ook zijn dat u zich nog moet verdiepen in verschillende stijlen. Kijk in woonbladen en zoek op internet naar inspiratie. Bedenk welke kleur en welk type tegels bij uw inrichting zouden (kunnen) passen.

 

  1. Meet en noteer de afmetingen van het vloer- en/of wandoppervlak dat u wilt laten betegelen. Bepaal daarnaast het budget. Wat wilt u maximaal uitgeven? Met de afmetingen en uw budget in ons achterhoofd kunnen wij u vaak een beter advies geven.

 

Voordelen van tegels

Tegels aan de muur of op de vloer: dat ademt sfeer en is bijzonder tijdloos. De laatste jaren is er voor iedere smaak en woonstijl wel een tegel te vinden. Tegels zijn water- en hittebestendig en bij de meeste tegels worden vlekken niet of nauwelijks opgenomen. Ze zijn slijtvast en hebben een uitermate lange levensduur. Tegels schoonmaken is eenvoudig en voor wie astmatisch is aangelegd, zijn tegels een heel goede optie.

 

Tegels op de vloer bieden bovendien nog een paar andere belangrijke voordelen. Zo is een tegelvloer heel geschikt om vloerverwarming onder te plaatsen. Nooit meer koude voeten dus! Aangezien vloerverwarming een ruimte als geheel opwarmt vanaf – inderdaad – de vloer, kan de thermostaat één tot twee graden omlaag. Dat scheelt jaarlijks behoorlijk in de portemonnee. Heeft u eenmaal gekozen voor een tegelvloer, dan is het onderhoud ervan zeer eenvoudig.

 

Onze merken Tegels

Enkele merken die u bij ons kunt vinden: Ales, Arezia, Argenta, Casa Tiles, Cerim, Cevica, Cifre, Cotto d’Este, Dado, Dom Ascot, El Barco, Halcon, Johnson, Kale, Keraben, Kerlite, Martile, Mosa, Metro, Pieme, Portazul, Revigres, Sichenia, Supergres, Sphinx, Tau Ceramica, Todagres, Cotto d’Este en Villeroy & Boch. Dit is slechts een greep uit onze merken. Heeft u ergens anders een tegel gezien? Wij kunnen ze bijna altijd leveren. En dat tegen een scherpe prijs!

 

Uw tegelwerk van a tot z

Wij leveren tegels, maar plaatsen ze ook. Uw tegelwerk is onze zorg: van a tot z! Onze specialisten leveren een staaltje vakwerk – en dat zie je. Voor ons is geen enkel project hetzelfde. Maar wat wel steeds geldt, is dat wij altijd de zorg nastreven waar u naar op zoek bent. Met geweldige resultaten.

Zoekt u meer informatie over een bepaald type tegel? Kies dan in het menu voor Wandtegels, Vloertegels of Buitentegels.