Vloerverwarming

Een vloerverwarmingssysteem is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woning. Vloerverwarming zorgt, zoals de naam al verklapt, voor een heerlijke verwarmde vloer. U heeft met een vloerverwarming dus nooit meer last van koude voeten. Buiten het opwarmen van de tegel- of PVC-vloer is het tegenwoordig ook mogelijk om het vloerverwarmingssysteem als koeling te gebruiken. Hierbij stroomt er in plaats van warm water, koud water door de verwarmingsbuizen. Dit zorgt voor een fijne verkoeling van de ruimte. Heerlijk in de warme zomermaanden!

Traditioneel, inslijpen of elektrisch

Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende soorten vloerverwarmingssystemen. De meest gebruikelijke manier is de traditionele vloerverwarming systeem. Bij dit systeem wordt de vloerverwarming in een cement laag weggewerkt en vervolgens aangesloten op de centrale verwarming van uw woning.

Infrezen Vloerverwarming

Een andere manier is het infrezen van vloerverwarming. Wanneer in uw huis de dekvloer al is gelegd, is het in veel gevallen niet eenvoudig om uw vloerverwarming op de traditionele manier te laten leggen. Maar er is een oplossing: de vloerverwarming laten infrezen. Bij deze vorm van vloerverwarming wordt met een speciale freesmachine een sleuvenpatroon geslepen. In het sleuvenpatroon wordt de verwarmingsleiding gelegd. Verwarmingsleiding ligt direct onder de vloerafwerking en dat maakt de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen. Ten slotte is infrezen ten opzichte van de traditionele manier sneller in aanleg.

Vloer

Elektrische Vloerverwarming

Tot slot werken wij met elektrische vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Bij dit soort vloerverwarmingssystemen wordt er een zo gehete MAGNUM Mat, MAGNUM Foil of MAGNUM Cable aangelegd. De MAGNUM Mat is een mat die in een lijm laag vast komt te liggen vlak onder het oppervlak van uw vloer.

MAGNUM Foil is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van houten vloeren, Foil is een zeer dun vloerverwarmingssysteem dat wordt aangestuurd door een digitale klokthermostaat met vloersensor. En MAGNUM Cable wordt veelal geïnstalleerd in cementdekvloeren, hierbij wordt een kabel aangelegd die u de vrijheid geeft om te kiezen voor meer vermogen (snellere reactie, hogere temperaturen) of minder vermogen (constante of lage temperaturen).

Kortom, er zijn bij ons genoeg mogelijkheden om te kiezen uit het meeste geschikte vloerverwarmingssysteem voor bij u in huis. Kom gerust langs om u uitgebreid te laten informeren!

Vloerverwarming
ons werk
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security