Sinds februari 2020 is met trots de nieuwe showroom van Bax Tegels, PVC & Vloerverwarming geopend op het industrieterrein in Sint Nicolaasga. Voorheen zat de showroom gevestigd in Doniaga maar er werd een stap naar uitbreiding gezet. Na lang bouwen, verbouwen, inrichten én heel veel tegelen/PVC-vloeren leggen is de showroom klaar voor uw bezoek!

Showroom

In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan tegels, PVC-vloeren en vloerverwarmingssystemen. Wij hebben onze showroom speciaal voor u opgesteld zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van ons aanbod en alle mogelijkheden. Daarnaast inspireren wij u graag met vele mooie proefopstellingen die wij in onze showroom tentoonstellen.

ZZP

Wij ondersteunen zzp’ers als het gaat om klant of complete projectbegeleiding. Door onze expertise en snelle levering van tegels maar ook materialen en gereedschappen sluiten wij aan op de wensen van de zelfstandige ondernemer, waarvoor wij een totaalpakket aan mogelijkheden kunnen bieden. Maar ook voor de doe-het-zelver staan wij klaar. Zo kunt u via ons aan de juiste materialen komen en kunt u het juiste gereedschap lenen. Denk hierbij aan diverse soorten tegelsnijders voor alle maten tegels, waterzagen, haakse slijpers met diamantschijf, verschillende soorten lijmkammen, voegbordjes, inwasbakken met sponzen, waterpassen, wigjes en/of lijmmixers.

Shop

Bij de showroom is ook plek gemaakt voor de shop. Hierin vindt u onder andere materialen zoals hoekstrippen, dorpels, verschillende lijmsoorten en kleine partijtjes tegelrestanten tegen mooie prijsjes.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security