Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen.

Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. Zo bespaart u geld op energiekosten! Wij zijn uw officiële Magnum dealer bij u in de buurt. Kom langs in onze showroom en wij informeren u over de mogelijkheden van de Magnum Mat, Foil en Cable. Hieronder lichten wij deze drie systemen alvast kort toe.

 

  • MAGNUM Mat. Dit systeem is bij uitstek geschikt om over bestaande tegelvloeren of op een reeds aangebrachte afwerkvloer vloerverwarming aan te kunnen brengen. Slopen of uitfrezen is niet nodig. De mat komt in een lijmlaag te liggen vlak onder het oppervlak van de nieuwe vloer. Dat maakt dat de vloer snel op te warmen is en dus geschikt is voor ruimtes als badkamers en hobbyruimtes.
  • MAGNUM Foil. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van houten vloeren, parketvloeren en laminaat. Foil zorgt ook bij deze vloeren voor een behaaglijke temperatuur. Het is een zeer dun vloerverwarmingssysteem (slechts 0,3 mm!) dat wordt aangestuurd door een digitale klokthermostaat met vloersensor. Deze zorgt voor een zeer gelijkmatige opwarming.
  • MAGNUM Cable. Deze vloerverwarming is uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten waarbij de afwerkvloer nog gestort moet worden. Cable wordt dus geïnstalleerd in cementdekvloeren. De onderlinge kabelafstand bepaald het vermogen per vierkante meter. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen voor meer vermogen (snellere reactie, hogere temperaturen) of minder vermogen (voor constante of lage temperaturen).

 

Meer informatie? Kijk op de website van Magnum: www.magnumheating.nl