Is het hoog tijd voor een complete renovatie van uw badkamer?

Of trekt u over een tijdje in uw nieuwe huis, maar is de badkamer nog niet in de ontwerpfase? Voor deze, maar ook voor kleinere badkamerdilemma’s draaien wij onze hand niet om!

 

Alles valt of staat met het ontwerp van uw badkamer.

Misschien heeft u zelf al een beeld bij hoe uw badkamer er straks uit zal zien. Maar zelfs als dat niet zo is, kunnen wij u voorzien van alle informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Want een badkamer inrichten wordt door verschillende factoren bepaald. Welke materialen zijn waterdicht? Is het verstandig het sanitair te vervangen? Welke badkamermeubelen passen bij u?

 

Uiteraard bepalen ook de tegels tegen de wand en op de vloer voor een groot deel welke uitstraling uw badkamer straks gaat krijgen. Grote tegels hebben nu eenmaal een geheel ander effect in een ruimte dan kleine. En kiest u voor een douchehoek en/of een bad? Wilt u een toilet in de badkamer laten plaatsen, of juist liever niet? En gaat u kiezen voor vloerverwarming of juist niet?

 

Zodra wij samen met u al deze en andere vragen beantwoord hebben, zorgen wij voor de complete uitvoering van al uw badkamerwensen. Met diverse installatiebedrijven maken wij werk van de complete installatie: alle tegelwerken, bad en douche, verwarming, badkamermeubilair, sanitair en verlichting. Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij zien u graag in onze showroom!